Login


Register | Recover Password
 

Partnerkártya

 

Autókártya Program! – Pont az Ön autójára szabva!

Mi is az UNIX Autókártya Program?

Az autókártya program egy autóhoz kapcsolódó, hosszú távú törzsvásárlói program, mely egy egyéni pontgyűjtési és pontbeváltási rendszeren alapul. A program garantálja, hogy vásárlóink autóra szabottan a lehető legnagyobb előnyökben részesüljenek az alkatrészvásárlások és szervizelések során. Autókártyájával már a regisztrációt követően azonnali kedvezményhez jut és akár 20%-kal olcsóbban vásárolhat! A megszerzett pontokat kártyáján elektronikusan rögzítjük, sőt elektronikus szervizkönyvet vezetünk autójának, amely lehetővé teszi, hogy soha ne feledkezzen meg a műszaki vizsga lejártáról!

Milyen előnyökben részesül Autókártya tulajdonosként?

 

  • Garantált minőségű, szakszerű autójavítás!

 

  • Egyedi, folyamatosan frissülő akciókban vehet részt, amelyet kizárólag Autókártya birtokosaink számára kínálunk.

 

Ön, mint UNIX Autókártya tulajdonos, az UNIX címkével ellátott autóalkatrész vásárlásakor „UNIX-pontokat” gyűjthet, amit későbbi vásárlásai, szervizelései során kedvezményre válthat.

Minden 100 Forint vásárlása esetén 10 UNIX-pontot írunk jóvá a vásárló Autókártyáján. A pontok minden vásárláskor gyűlnek kártyáján, és mivel beváltás esetén is adunk a teljes összegnek (az alkatrész listaárának) megfelelő pontot, így a kártyáján mindig lesz pont.

Amennyiben Ön most válik Autókártya tulajdonossá, akkor 1000 UNIX-pontot, azaz 1000 Forintot a regisztrációkor felírunk kártyájára, ez a „Regisztrációs ajándék pont”.

Kérjük, pontbeváltáskor minden alkalommal adja meg szervizes kollégáinknak AUTÓKÁRTYA SZÁMÁT! Pont beváltás menete: Vásárlás esetén a számla, vagy a rendelés lezárásakor kollégáink meg fogják kérdezni Önt, hogy akar-e pontlevonással kedvezményt kapni. Ha Ön úgy nyilatkozik, hogy: IGEN, AKAROK PONTLEVONÁSSAL kedvezményt kapni, akkor kollégáink az Ön jóváhagyása alapján a kedvezmény összegének megfelelő mennyiségű UNIX-pontot kedvezményre váltják, és így Önnek kevesebbet kell fizetnie. A teljes összeg után járó pontokat viszont ebben az esetben is jóváírják kártyáján. A vásárlásakor UNIX-pontjainak fejében akkor is kap 10% kedvezményt, ha ezt a kártyáján levő pontok nem fedeznék! Ha „NEM”-leges a válasz, akkor teljes összeget fizet, és a teljes összeg után gyűjt a kártyájára pontot. A maximálisan elérhető kedvezmény: 20%! Kedvezményt akkor tud érvényesíteni, ha – érvényes UNIX Autókártyával rendelkezik (rendszám és kártyaszám rendelkezésre áll), – van a kártyán érvényes UNIX-pont.